A B O U T

Het is de missie van GreenScreen om de media-industrie te helpen evolueren naar een meer verantwoorde en klimaatbewuste industrie.

Met een diepgaand begrip van zowel media als duurzaamheid, werkt GreenScreen nauw samen met productieteams om klimaatbewuste productiemethoden te integreren en positieve verandering teweeg te brengen.
Tobias

Tobias

Wilbrink

Tobias Wilbrink, oprichter van GreenScreen, wordt het best omschreven als een gedreven ondernemer. In 2009 behaalde hij zijn diploma als producent aan de Nederlandse Filmacademie. Tijdens zijn periode als Hoofd Productie en Partner bij Wefilm Amsterdam (2009-2017) verwierf hij diepgaand inzicht in de Nederlandse media industrie.
Na een kortstondige onderbreking in de industrie in 2017, voltooide hij in 2019 zijn Master in Strategic Leadership towards Sustainability in Zweden. Tobias is een voorstander van zowel innerlijke als uiterlijke transformatie voor een betere wereld, een overtuiging die hij dagelijks belichaamt door middel van sport, yoga en meditatie. Met een diepgaande passie voor duurzaamheid en een unieke combinatie van duurzaamheid-, film- en marketingexpertise, motiveert hij zowel individuen als organisaties om duurzaamheid te omarmen als een integraal aspect van hun bestaan.
Marty

Marty

Keizer

Marty Keizer heeft sinds 2009 gewerkt met de grootste commerciële en filmproductiebedrijven in Nederland. Sinds 2016 werkte ze als producent bij Hazazah Film & Photography. Ze houdt ervan om chaos te organiseren, efficiënt te werken en problemen op te lossen. Als producer begon ze duurzaamheid steeds meer in haar producties te integreren, wat uiteindelijk leidde tot de beslissing om haar carrière als producer achter zich te laten en zich volledig te richten op het verduurzamen van de industrie waarin ze lang heeft gewerkt.
Gedreven door haar liefde voor natuur en dieren, heeft Marty's pad naar duurzaamheid geleid tot zowel een persoonlijke passie als een professionele missie. Van 2019 tot 2020 zette ze zich ook in voor Stichting Save the Paradise in Ecuador, een organisatie die zich inzet voor het aankopen en beschermen van regenwoud. In 2022 werd ze mede-oprichter van AdGreen NL, een stichting gericht op het verduurzamen van de content-productie industrie. Ze staat bekend om haar toewijding en enthousiasme en ze streeft ernaar om met haar werk een betekenisvolle impact te maken in de wereld.