S U S T A I N A B I L i t y  m a n a g e r

s u s t a i n a b i l i t y
m a n a g e r

De sustainability manager is verantwoordelijk voor het implementeren van een klimaatbewust productieplan.

In samenwerking met de door de sustainability manager geadviseerde crew wordt een gedetailleerd klimaatbewust productieplan ontwikkelt dat gericht is op het verminderen van afval, het bevorderen van duurzaam materiaalgebruik en het verhogen van de energie- en kostenefficiëntie op de set. Hierbij ligt de nadruk op het stimuleren van re- / upcycling en actieve inspanningen om de CO2-uitstoot te verminderen door het gebruik van duurzame energiebronnen.  

GreenScreen biedt trainingen aan voor sustainability managers, zodat mediaproducenten altijd kunnen vertrouwen op de expertise van deze professionals.

Binnen de producties die subsidie ontvangen van het Nederlands Filmfonds is het de taak van de sustainability manager om toe te zien op de naleving van de voorwaarden die zijn vastgesteld in het beleid van het fonds.

Door de inzet van een sustainability manager wordt een bijdrage geleverd aan een meer duurzame en verantwoorde media-industrie.
sustainability manager
worden? klik hier!

Femke

de Haan

Femke

Hoube

Hans

Reuvers

Jasper

Fraikin

Jazlyn

Philip

Mardou

Jacobs

Maudy

van Bree

Monique

Robeerst

Nelleke

Noort

Niek

Teunissen

Parcival

Tiemessen

Roos

Rabenburg

Simone

Thijs

Sustainability managers België

Draai je een productie in België of ben je betrokken bent bij een coproductie met het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF), de sustainability managers in België helpen je graag met vragen over duurzame filmproductie.

Riet

De Prins

Gunter

Schmid

Ilse

Teughels