7/11/2023

Trainingsweekend

Help jij mee om filmproducties te verduurzamen?

Ben jij geïnteresseerd om filmproducties te helpen verduurzamen en bij te dragen aan een duurzame filmsector? Dan zoeken we jou!

Het Nederlands Filmfonds en het Vlaams Audiovisueel Fonds bieden een trainingsweekend aan voor professionals binnen en buiten de audiovisuele sector.  
Steeds sterker wordt binnen de filmsector de noodzaak gevoeld om duurzamer te produceren. En steeds meer filmfondsen koppelen duurzaam produceren als voorwaarde aan hun financiering. Hoe pak je dat aan? Hoe realiseer je het nodige draagvlak bij cast en crew inclusief de bereidheid om te veranderen? En welke tools kan je inzetten?

De training ‘Duurzame Filmproductie’ biedt je de inhoudelijke en praktische kennis om het verduurzamingsproces van filmproducties te ondersteunen.

De training vindt plaats van vrijdag 22 t/m zondag 24 maart 2024 op een nader te bepalen locatie in Nederland. Er is ruimte voor maximaal 12 personen. Deelname en verblijf zijn kosteloos, reiskosten zijn voor eigen rekening. Iedere deelnemer ontvangt een certificaat van deelname. De training is een voorwaarde om als eco-manager aan de slag te gaan bij door het Nederlands Filmfonds gesteunde filmproducties en wordt georganiseerd in samenwerking met GreenScreen eco-consultants.

Meer informatie over het duurzaamheidsbeleid van het Filmfonds en het VAF:
Nederlands Filmfonds
Vlaams Audiovisueel Fonds

Meld je aan!

Vorige